Avusturya Eugendorf’ta Radar cihazının camını kırıp benzin döküp yaktılar

Eugendorf’ta kimliği belirsiz kişiler bir radar cihazının camını kırdı ve ateşe verdi. Polis şimdi bilgi istiyor.

Avusturya Eugendorf’ta Radar cihazının camını kırıp benzin döküp yaktılar

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Eugendorf kentinde, kimliği belirsiz kişiler tarafından iki kez radar cihazına zarar verildiği bildirildi. Salzburg polisine göre, 24 Eylül Cumartesi günü hız kamerasının camı kırıldı ve 28 Eylül Çarşamba gecesi cihaza benzin dökülerek ateşe verildi.

Eugendorf’taki bu saldırılar sonucu radar cihazı ciddi hasar gördü. Polis, yangının kendi kendine sönmüş olması gerektiğini ve olayın ne komşular ne de yoldan geçenler tarafından fark edilmediğini belirtti. Hasarın boyutu ve olayın maliyeti henüz netlik kazanmadı.

Salzburg Eyaleti Kriminal Polis Ofisi, olayla ilgili güvenlik kameralarından elde edilen bir fotoğrafı yayınladı ve tanıyan veya görenlerden bilgi istedi. Olayla ilgili bilgiler, aynı zamanda anonim olarak da olsa, Eugendorf polisi tarafından 059133-5113 numaralı telefondan talep ediliyor.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Utkan TV Sordu: SÖZ Partisi Başkanı Hakan Gördü 421 Bin Euro’luk Kamu Desteğini Nerelerde Kullandı?

Utkan TV olarak, SÖZ Partisi’nin 2021–2025 yılları arasında eyalet yasası ...

Avusturya’da İşsizlere Ek Gelir Sınırı Geliyor: AMS Ödeneğinde 2026’dan İtibaren Yeni Dönem

Avusturya hükümeti, işsizlik maaşı (Arbeitslosengeld) ve acil yardım (Notstandshilfe) alanlar ...

Avusturya’da Hofer Marketlerinde 250 Gram Tereyağı 1,49 Euro’ya, Süt 99 Cent’e Düştü

Avusturya’nın önde gelen indirim market zincirlerinden Hofer, 5 Aralık’tan itibaren ...

Bu saldırılar, Eugendorf ve çevresindeki sakinler arasında endişe yaratırken, yetkililer olayın faillerinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu tür vandalizm eylemleri, hem mali hem de güvenlik açısından ciddi sonuçlara yol açabiliyor.

Yayınlama: 29.09.2022