Avusturya Graz’da 14 yaşındaki genç hırsızlıktan tutuklandı

Kriminalistler 13 yaşındaki bir çocuğa yönelik başka bir silahlı soygun girişimini aydınlattı ve henüz 14 yaşında olan başka bir zanlıyı tutukladı. 

Avusturya Graz’da 14 yaşındaki genç hırsızlıktan tutuklandı

UTKAN HABER (Viyana) – Graz’da bir grup genç, bazıları ciddi olan birkaç soygun gerçekleştirdi. 14 yaşındaki iki kişinin tutuklanmasının ardından, polis şimdi genç bir kadını bıçakla tehdit ettiği söylenen 14 yaşındaki başka bir zanlıyı soruşturuyor.

Graz’da Ekim sonu ve Kasım başında grup, ciddi olan birkaç soygun gerçekleştirmişti. Müfettişler halihazırda yedi eylemi açıklığa kavuşturabildiler.

14 yaşındaki iki ana zanlı tutuklandı ve başka zanlılar da soruşturuldu – bunlar hâlâ cezai sorumluluk yaşının altında.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Elektrik Desteği: Haneler Yıllık Yaklaşık 60 Avro Tasarruf Edecek

Avusturya Başbakanı Christian Stocker, 500 milyon avroluk bir paketle elektrik ...

Viyana’da Zamlar Durmuyor: Yıllık Park Ücreti 120 Avrodan 156 Avroya Yükseliyor

1 Ocak 2026’dan itibaren Viyana’da birçok ücret ve harç önemli ...

Viyana’da Köpek Vergisine Büyük Zam: İlk Köpek İçin Yıllık Ücret 120 Avroya Çıkıyor

1 Ocak 2026’dan itibaren Viyana’da birçok ücret ve harç önemli ...

Kriminalistler şimdi 13 yaşındaki bir çocuğa yönelik başka bir silahlı soygun girişimini aydınlattı ve henüz 14 yaşında olan başka bir zanlıyı tutukladı.

Bir ev araması sırasında, memurlar, diğer şeylerin yanı sıra, 14 yaşındaki çocuğun dairesinde muşta buldular. Şüphelinin kendisi silahlı soygun girişimini reddetti, ancak sorgulandığında diğer gençleri suçladı.

Yayınlama: 16.12.2022