Viyana Döbling’de öldürülen 7 yaşındaki kızın katiline Mahkeme 13 yıl Hapis cezası verdi

Öldürülen 7 yaşındaki kız çocuğunun cinayet zanlısı 16 yaşındaki komşusu çıkmıştı.

Viyana  Döbling’de öldürülen 7 yaşındaki kızın katiline Mahkeme 13 yıl Hapis cezası verdi

Viyana  Döbling’de öldürülen 7 yaşındaki Hadishat G.’yi öldüren sanık Robert K.’ya mahkeme 15 yıl hapis cezası verdi.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da İşsizlere Ek Gelir Sınırı Geliyor: AMS Ödeneğinde 2026’dan İtibaren Yeni Dönem

Avusturya hükümeti, işsizlik maaşı (Arbeitslosengeld) ve acil yardım (Notstandshilfe) alanlar ...

Avusturya’da Hofer Marketlerinde 250 Gram Tereyağı 1,49 Euro’ya, Süt 99 Cent’e Düştü

Avusturya’nın önde gelen indirim market zincirlerinden Hofer, 5 Aralık’tan itibaren ...

Avusturya’da 5 Aralık’tan İtibaren Hofer’de Yeni Fiyatlar: Süt ve Tereyağı Ucuzluyor

Avusturya’nın önde gelen indirim market zincirlerinden Hofer, 5 Aralık’tan itibaren ...

Viyana’da Dubai Özentisi Park: Ferrari’yi Balkona Koydu, Polis Kapıya Dayandı

Viyana – Kimileri koridora ayakkabı koyar, kimileri ise… balkonuna Ferrari ...

NE OLMUŞTU ?

11.05.18 günü Viyana Döbling’de meydana gelen cinayete kurban giden 7 yaşındaki kız çocuğunu öldürüp çöp kutusuna atan katil 16 yaşındaki komşusu çıkmıştı.

 

16 yaşındaki çeçen uyruklu Avusturya vatandaşı gencin yapılan sorgulamada suçunu itiraf ettiği bildirilmişti.

 

 

Yapılan araştırmalar sonucu, polis köpeklerinin sürdüğü iz sonucu aynı sitede oturan bir Çeçen ailenin dairesine ulaşan kriminal polisi kapıyı çalarak içeri girdi. Yapılan sorgulama ve araştırmalar sonucu şüpheli olara gözaltına alınan 16 yaşındaki lise öğrencisi genç akşam saatlerinde 7 yaşındaki kızı boğazını keserek öldürüldüğünü itiraf etti. 

16 yaşındaki genç olayı büyük bir soğuk kanlılıkla polise anlatırken, öldürdüğü kız için değil ama annesi için üzgün olduğunu belirtti. Kriminal polisten yapılan açıklamada iyi bir lise öğrencisi olan 16 yaşındaki Çeçen asıllı Avusturya vatandaşı gencin daha önce herhangi bir olaya karışmadığı ve herhangi bir sabıkası olmadığı bildirilmişti.

 

 

Küçük kızı neden öldürüldüğü sorusuna, kötü bir hafta geçirdiğini bu yüzden sinirli olduğunu, küçük kızın yanlış zamanda yanlış yerde bulunduğunu belirten genç, evlerine gelen küçük kıza bir dondurma verdiğini akabinde kızı banyoya götürerek bir ekmek bıçağı ile boğazını kestiğini ve daha sonra bir poşete koyarak çöp kutusuna attığını itiraf etmişti.

Utkan Haber  | Güncel Haber | Viyana Haber  | Avusturya Haber | Avrupa Haber | Son Dakika haberler
​Utkan Haber

 

Yayınlama: 20.12.2018