Avusturya genelinde Koronavirüs vakası 112’den 131’e yükseldi

9 Mart 2020 itibariyle Korona Virüs vakası ülkede 131 olarak açıklandı.

Avusturya genelinde Koronavirüs vakası 112’den 131’e yükseldi
Avusturya’da Koronavirüs vakaları her gün artmaya devam ediyor.Viyana 35, Aşağı Avusturya 36, Steiermark 16, Tirol 16, Salzburg 9,Vorarlberg 3, Yukarı Avusturya 11,Karnten 1 ve Bugerland 4 olmak üzere, Avusturya genelinde koronavirüsü taşıyan kişi sayısı 131’e yükseldi.

Ülke genelinde toplamda 4.734 kişiye virüs testi yapıldığını ve bunların 131 kişide pozitif sonuç verdiğini açıkladı.

Dünya çapında, 110.000’den fazla insanın yeni korona virüsüyle enfekte olduğu kanıtlandı, uzmanlara göre, bildirilmeyen vakaların sayısı daha da fazla.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da İşsizlere Ek Gelir Sınırı Geliyor: AMS Ödeneğinde 2026’dan İtibaren Yeni Dönem

Avusturya hükümeti, işsizlik maaşı (Arbeitslosengeld) ve acil yardım (Notstandshilfe) alanlar ...

Avusturya’da Hofer Marketlerinde 250 Gram Tereyağı 1,49 Euro’ya, Süt 99 Cent’e Düştü

Avusturya’nın önde gelen indirim market zincirlerinden Hofer, 5 Aralık’tan itibaren ...

Avusturya’da 5 Aralık’tan İtibaren Hofer’de Yeni Fiyatlar: Süt ve Tereyağı Ucuzluyor

Avusturya’nın önde gelen indirim market zincirlerinden Hofer, 5 Aralık’tan itibaren ...

Viyana’da Dubai Özentisi Park: Ferrari’yi Balkona Koydu, Polis Kapıya Dayandı

Viyana – Kimileri koridora ayakkabı koyar, kimileri ise… balkonuna Ferrari ...

Yeni Koronavirüs’ün enfeksiyonu, belirtileri ve önlemleri ile ilgili genel bilgileri 7 gün 24 saat 0800 555 621 numaralı AGES Koronavirüs Bilgi Hattı (AGES-Infoline Coronavirus) üzerinden alabilirsiniz. Somut enfeksiyon olma şüphesi varsa lütfen 1450 numaralı sağlık hattını (“Gesundheitsnummer”) arayınız.

 
 

Yayınlama: 09.03.2020