Viyana’da dükkanların önünde metrelerce kuyruklar oluştu


Pazartesi günü Viyana’nın alışveriş caddelerine çok katılım vardı. Pek çok insan alışverişe gitti. Bazı dükkanlarda acele o kadar fazlaydı ki, alışveriş yapanların girmek için beklemesi gerekiyordu.

Viyana’da dükkanların önünde metrelerce kuyruklar oluştu

UTKAN HABER (Viyana) – Altı haftalık bir kilitlenmeden sonra, Avusturya’daki mağazalar bugün yeniden açıldı. Bazıları özel indirimlerle cezbediyor. Viyana’daki Mariahilfer Strasse’de, bazı moda zincirlerinin önündeki telaş özellikle büyüktü.

Birçok perakendecinin mağazalarında hala kışlık ürünler var. Kuaförler şehirlerde yoğun bir telaş olduğunu ve düşük korona test kapasiteleri nedeniyle ülkede önemli ölçüde daha az müşteri randevusu olduğunu bildirdi. Açılışın ilk günü WKÖ ticaret başkanı Rainer Trefelik için “iyi geçti”. Ticaretten gelen geri bildirimler şimdiye kadar “çoğunlukla olumlu” oldu diye açıklamada bulundu.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Utkan TV Sordu: SÖZ Partisi Başkanı Hakan Gördü 421 Bin Euro’luk Kamu Desteğini Nerelerde Kullandı?

Utkan TV olarak, SÖZ Partisi’nin 2021–2025 yılları arasında eyalet yasası ...

Avusturya’da İşsizlere Ek Gelir Sınırı Geliyor: AMS Ödeneğinde 2026’dan İtibaren Yeni Dönem

Avusturya hükümeti, işsizlik maaşı (Arbeitslosengeld) ve acil yardım (Notstandshilfe) alanlar ...

Avusturya’da Hofer Marketlerinde 250 Gram Tereyağı 1,49 Euro’ya, Süt 99 Cent’e Düştü

Avusturya’nın önde gelen indirim market zincirlerinden Hofer, 5 Aralık’tan itibaren ...

Viyana’nın alışveriş caddelerine yoğun katılım vardı
Viyana’nın en büyük alışveriş caddesi olan Mariahilfer Strasse, sabahları çok kalabalıktı. Bazı uluslararası moda ve ayakkabı zincirlerinin önünde müşteri kuyrukları oluştu. En büyük aceleyi ABD mağazalar zinciri TK Maxx, şubenin önünde bekleyen 100’den fazla kişi ile gördü. Diğer pek çok perakendecinin alışveriş yapmasına izin verilmesini beklemek zorunda kalmadı. Çok sayıda insan Kärntner Strasse’de ve Viyana şehir merkezinde Graben’de alışveriş turlarına çıktı. Yalnızca bir uluslararası moda zinciri ve bir ABD elektronik üreticisinin mağaza dışında kuyrukları vardı. Viyana’nın 15. bölgesindeki Lugner City’de öğle yemeğinde de bir karmaşa yaşandı. Müşteri kuyrukları yalnızca iki mağazanın önünde, yani büyük bir moda zincirinin ve sokak giyimi ve spor ayakkabılar için bir perakende zincirinin önünde oluşuyordu.

 

 

Yayınlama: 08.02.2021