Avusturya’da üç aylık korona kilitlenme süresinde 45.500’den fazla kişiye ceza işlem uygulandı

Covid-19 Koruyucu Önlemler Yönetmeliğini ihlal cezalarının bir büyük bölümünün Korona karşıtlarının düzenlemiş olduğu demolarda uygulandığı açıklandı.

Avusturya’da üç aylık korona kilitlenme süresinde 45.500’den fazla kişiye ceza işlem uygulandı

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturyalıların bu günlerde pek özgürlüğü yok. Sokağa çıkma yasakları, mesafe ve maske gereklilikleri ve diğer insanlarla tanışmaya ilişkin düzenlemeler bir yıldır kesintisiz olarak vatandaşlarla birlikte.

İçişleri Bakanlığı (BMI) 17 Kasım 2020’den beri korona cezalarına ilişkin istatistikleri tutuyor. Bu tarihte, Avusturya’da sokağa çıkma yasakları da dahil olmak üzere sert kilitleme yürürlüğe girdi. Tam olarak üç ay sonra, 45.485 kişiye cezai işlem uygulandı açıklandı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Utkan TV Sordu: SÖZ Partisi Başkanı Hakan Gördü 421 Bin Euro’luk Kamu Desteğini Nerelerde Kullandı?

Utkan TV olarak, SÖZ Partisi’nin 2021–2025 yılları arasında eyalet yasası ...

Avusturya’da İşsizlere Ek Gelir Sınırı Geliyor: AMS Ödeneğinde 2026’dan İtibaren Yeni Dönem

Avusturya hükümeti, işsizlik maaşı (Arbeitslosengeld) ve acil yardım (Notstandshilfe) alanlar ...

Avusturya’da Hofer Marketlerinde 250 Gram Tereyağı 1,49 Euro’ya, Süt 99 Cent’e Düştü

Avusturya’nın önde gelen indirim market zincirlerinden Hofer, 5 Aralık’tan itibaren ...

BMI rakamlarına göre Vorarlberger, Kasım ayından bu yana Covid-19 önlemlerine en sıkı şekilde bağlı kaldılar. Burada toplam 1.183 ihlal kaydedildi. Burgenland 1,228 ihlalle hemen geride kaldı.

İlk sırada Viyana

Buna karşılık, federal başkentte neredeyse on iki kat daha fazla reklam veya yönetim kurulu yetkisi verildi.
14.459 para cezası ile Viyana, sıralamada bir numaranın çok ilerisindedir. Yukarı Avusturya 8.112 ihlalle çok uzak bir mesafeden onu Steiermark, Tirol, Aşağı Avusturya, Kärnten ve Salzburg izliyor.

 

 

 

Yayınlama: 18.02.2021