Almanya’da Dehşet: 40 Yaşındaki Adam, Dört Çocuğunun Gözleri Önünde Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Dört Çocuğunun Gözü Önünde Eşini Bıçaklayarak Öldürd

Almanya’da Dehşet: 40 Yaşındaki Adam, Dört Çocuğunun Gözleri Önünde Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

UTKAN HABER (Viyana) – Almanya’nın Göttingen kentinde 40 yaşındaki bir adam, dört çocuğunun gözü önünde eşini bıçaklayarak öldürmekle suçlanıyor. Salı günü mahkemeye çıkarılan adam, 5 Mayıs gecesi eşini öldürmekle suçlanıyor. Savcılığa göre, adam olaydan önce bıçağını yeni satın aldığı bir bileme makinesiyle bilmiş ve eşine 23 bıçak darbesi vurmuş. Kadın, aşırı kan kaybı nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti.

Çocuklar Çığlıklarla Uyandı
Cinayet gecesi çiftin dört çocuğu evdeydi ve çığlık sesleriyle uyanarak bu korkunç olaya tanık oldu. Olay yerine gelen polis, zanlıyı direniş göstermeden gözaltına aldı. Savcılık, çiftin ayrı yaşadığını ve her ikisinin de Suriye vatandaşı olduğunu belirtti.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Almanya’da Lidl Marketlerinde 250 Gram Tereyağı 99 Cent’e Düştü

Almanya’da tereyağı artık 1 euronun altında: Lidl, 250 gramlık “Milbona ...

Almanya ALDI’de Yeni Büyük İndirim: Tereyağı 2017’den Bu Yana En Ucuz Seviyede

Almanya’nın önde gelen indirim marketlerinden ALDI, ilk Advent hafta sonu ...

Avrupa’da Sigara Fiyatlarına Tarihi Darbe: Yüzde 132 Dev Zam Kapıda!

Avrupa Birliği, snus ve ısıtılmış tütün ürünleri gibi alternatif tütün ...

Femicide’a Karşı Protesto ve Anma Etkinliği
Göttingen’deki Femicide’a Karşı Dayanışma Ağı, mahkeme önünde bir anma nöbeti düzenledi. Cinayet zanlısının daha önce de aile içi şiddet ve darp nedeniyle polisin dikkatini çektiği ve çocukların velayetinin elinden alındığı bildirildi. “Femicide” terimi, kadınların cinsiyetleri nedeniyle öldürülmesini ifade ediyor. 2023 yılında Almanya’da partnerleri veya eski partnerleri tarafından 155 kadın ve 24 erkek öldürüldü.

 

Yayınlama: 03.11.2024