Avusturyalı Richard Lugner’in 250 Milyon Euro Serveti Olduğu İddia Ediliyor

Richard Lugner’ın ölümünden sonra, milyonlarca Euro’luk mirası üzerinde aile içi anlaşmazlıkların çıkması bekleniyor. Özellikle dördüncü eşi Christina “Mausi” Lugner, kızları Jacqueline için mücadele etmeye hazırlanıyor.

Avusturyalı Richard Lugner’in 250 Milyon Euro Serveti Olduğu İddia Ediliyor

UTKAN HABER (Viyana) – Richard Lugner’ın ölümünden sonra, milyonlarca Euro’luk mirası üzerinde anlaşmazlıkların çıkma olasılığı yüksek. Aile üyeleri ve eski eşler büyük zorluklarla karşı karşıya kalabilir.

Richard Lugner (†91) ölümünden sonra hem etkileyici hem de karmaşık bir miras bıraktı. 40 milyon Euro’luk borçlarına rağmen, servetinin yaklaşık 250 milyon Euro olduğu tahmin ediliyor ve bu servetin büyük bir kısmı özel bir vakıfta bağlı bulunuyor.

Sosyete figürü olan Lugner, ölmeden önce mirasını adil ve net bir şekilde düzenlemek için vasiyetname hazırlamaya çalıştı, böylece aile içi anlaşmazlıkları önlemek istedi. Bir röportajında, “Her şeyi düzenlemiş olmak istedim” dedi.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Dört Ayaklı Dedektifler: Gümrük Köpeklerinden Başarılı Yarıyıl Bilançosu
Avusturya’da Dört Ayaklı Dedektifler: Gümrük Köpeklerinden Başarılı Yarıyıl Bilançosu

Avusturya gümrük köpekleri, 2024'ün ilk yarısında 100.000'den fazla sigara, 129 ...

Avusturya Cumhurbaşkanı Van der Bellen, Ulusal Konsey Seçimi Sonrası Hükümeti Görevden Aldı
Avusturya Cumhurbaşkanı Van der Bellen, Ulusal Konsey Seçimi Sonrası Hükümeti Görevden Aldı

Avusturya Cumhurbaşkanı Van der Bellen, seçim sonrası yeni hükümeti kurmak ...

Miras Üzerinde “Büyük Bir Çekişme” Bekleniyor
Christina “Mausi” Lugner, “Aile çok güçlü bir şekilde bir arada duruyor. Dün Simone ile görüştüm” dedi. Ancak vasiyetnameye rağmen bu aile içi uyumun kalıcı olmayabileceği ifade ediliyor.

Lugner ailesine yakın bir kaynak, “Bild” gazetesine verdiği demeçte, mirasın sorunsuz bir şekilde çözümlenmeyeceğine dair büyük şüpheler dile getirdi. İsimsiz kaynak, “Miras üzerinde büyük bir çekişme olacak” dedi ve özellikle gayrimenkuller ve vakıfların dağılımı konusunda anlaşmazlıkların yaşanabileceğini ima etti.

“Mausi” Jacky İçin Mücadele Edecek mi?
Özellikle merhumun dördüncü eşi Christina “Mausi” Lugner’ın bu görüşmelere müdahil olmaya kararlı olabileceği belirtiliyor. Kaynak, “Christina Lugner, Jacqueline’in (Richard ile olan ortak kızları) mümkün olduğunca çok şey alması için tüm gücüyle mücadele edecek” dedi.

“Mörtel” olarak bilinen Lugner’ın diğer çocukları da vasiyette yer alacak. İlk evliliğinden olan Alexander ve Andreas adında iki oğlu bulunuyor. Ayrıca, aktris Sonja Jeannine ile evlilik dışı bir kızı olan Nadine de var.

Lugner City’nin Geleceği Ne Olacak?
“Bienchen” (Jacqueline’in takma adı) 1 Ağustos’tan beri Lugner City’de çalışıyor ve Richard’ın iki hafta önce açıkladığı gibi ölümünden sonra “tek başına patron” olarak görev yapacak. Ancak “Mausi”, alışveriş merkezinin geleceği hakkında “Jacqueline imparatorluğu sürdürecek, ama şu anda başka bir bilgi yok. Şu an tüm odak yas sürecinde” dedi.

Özetle:

  • Richard Lugner’ın ölümünden sonra, büyük ölçüde özel bir vakıfta bağlı olan milyonlarca Euro’luk mirası üzerinde bir miras kavgası çıkma ihtimali var.
  • Bir vasiyetnameye rağmen, özellikle gayrimenkuller ve vakıfların dağılımı konusunda aile içi anlaşmazlıkların kaçınılmaz olabileceği belirtiliyor.
  • Richard Lugner’ın dördüncü eşi Christina “Mausi” Lugner’ın, özellikle kızları Jacqueline için adil bir dağılım sağlamak amacıyla mücadele etmesi bekleniyor.

Yayınlama: 14.08.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.